Besøkende

Siden jeg fikk teller har besøkt bloggen min, har vært innom denne måneden. Denne uka har personer avlagt en visitt. I dag har besøkt meg, og er her inne akkurat nå :)

tirsdag 25. mai 2010

Pippi og lillemartine!

Jeg har en bekjent fra tvillingforumet Dobbel Glede, som har tvillinjenter året eldre enn mine.
Hun har vært så snill og selge meg flotte klær etter sine jenter veldig billig, og jeg har også fått en hel masse av henne. Uvurderelig i en familie med fem barn å få tak i pent brukt!

Sist jeg var innom hadde jentene på seg hjemmesydde velourbukser, og hun lurte da på om vi kunne inngå en liten byttehandel! Sko mot hjemmesydde klær!

Hun har nemlig en skikkelig pippi jente! Ikke noe rosa kjoler her i gården nei! Søsteren deriomot er rosa elsker på sin hals! Hun skal derfor få en nydelig rosa A-kjole, som jeg snart skal begynne på!

Til pippi jenta ønsket hun seg altså en forklekjole som pippi har. Jeg ønsket å lage noe som ikke ble for "kostyme" og valgte derfor en litt "galen" pippi side, og en noe mer nøytral og dempet.


Den ene siden er i rød bomull, med lomme av pippistoff, og ett par lapper.Den andre siden er bomullschambrey fra S&S i mørk denim, her med lommer av pippistoff.


I tillegg sydde jeg en shorts med strikk i liv og bein i lillemartine stoff fra S&S.

Begge deler i str 104.

1 kommentarer:

Gnofle sa...

For eit utrulig skjønt sett, passer til ei lita rampejente trur eg! ;) Passa veldig godt med forkle-kjole til dei fargene og temaet! :)