Besøkende

Siden jeg fikk teller har besøkt bloggen min, har vært innom denne måneden. Denne uka har personer avlagt en visitt. I dag har besøkt meg, og er her inne akkurat nå :)

søndag 1. august 2010

Shoppingtur til vest!

I går pakket vi oss en gjeng fra sykrokenforumet ut i en bil (lilleL sin ) og satte nesen vestover på det som skulle vise seg å bli en lang, pengeslukende men ååå så koselig dag!

Målet var åpning av Cetho sin nye butikk på Ålgår, hvor vi fikk kaffe og kake, og muligheten til å titte på alle de flotte stoffene hun har! Ja, man kan vel ikke helt se bort i fra at noen av stoffene ble med videre...
Min fangst ble litt ensfarget interlock, ubåter, campingstoff, fordonstoff og frotte :)

Neste stopp var Klepp, hvor Textart har åpnet en liten utikk hjemme på gården. Vi fikk en hyggelig prat med Hege og mannen, og ingen gikk vel tomhendte derfra heller!
Jeg kom hvertfall ut med to flotte bomullstoffer og litt speilfløyel, i tillegg til masse nydelige bånd og knapper:


En liten svingom utenom det oppsatte programmet dda vi tok en tur innom kvadrat. Uten mat og drikkeosv... Så damene fikk fylt opp ved kinareastauranten før vi stakk innom Kreaktiv, en meget spennende hobbybutikk!
Her ble det litt ribb, snorer, blonde og tråd.Siste stopp var IKEA (så klart..) hvor litt småting ble innhandlet, og vi vendte nesen hjem!

En flott og lang tur! Gleder meg til neste gang damer :)

3 kommentarer:

Litefrø sa...

*jeg er ikke misunnelig, jeg er ikke misunnelig*

Sabla Jilt! sa...

Neste gang henter vi deg bare hjemme, så har du ikke noe valg ;)

Sabla Jilt! sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.