Besøkende

Siden jeg fikk teller har besøkt bloggen min, har vært innom denne måneden. Denne uka har personer avlagt en visitt. I dag har besøkt meg, og er her inne akkurat nå :)

søndag 24. september 2017

Jakke i magic softshell

Wow.. hvor mange bloggere har ikke engang laget ett innlegg om at tiden flyr, og at man ikke har oppdatert på en stund?

Vel, 5 år er vel innafor begrepet 'en stund' tenker jeg..

Jeg har nå sydd jevnt og trutt siden 2012, men kanskje det hadde vært moro å begynne å skrive litt om det igjen også. De neste dagene skal jeg ta en skikkelig opprydding på bloggen her, og komme i gang med litt nye innspill.

Dere finner meg på Facebook også, under sabla jilt. Og hvis du vil kan du legge deg til på min snap lenefrederikke, og bli med på en systory der :)

Jeg kjøpte i sommer noe fantastisk stoff som heter magic softshell. Bare ordet er jo magisk! Ett ensfarget stoff, men når det blir vått kommer mønster frem, det er jo bare fantastisk!
Jeg visste at dette måtte bli jakker til tvillingene, men i mangel på rette mønsteret (og inspirasjon) ble det bare liggende.

Så kom jeg over dette mønsteret på Stoff og Stil:    
                                     
Ett perfekt utgangspunkt for jakkene jeg så for meg. Jeg gjorde noen endringer; jeg valgte modellen uten for, siden softshell allerede er foret. Hetta valgte jeg å sy fast, istedenfor en løsning med trykknapper. (ellers er hetta vekk etter en skoledag) og jeg droppet underlegg under glidelåsen.

Første jakka sydde jeg til sofie, i rosa softshell, med svaler. Hun er en ihuga bjørnefan, så hun valgte ut ett flott broderi til å ha bak, broderiet er fra urbanthreads.com.0 kommentarer: